,

Konferansen ble en suksess

Restaurant Konferanse konferanserom møterom lokaler

Akershus Traktor skulle ha selgersamling, og kick-starte det nye året. Valget av konferanselokale falt på Best Western Plus Oslo Airport.

Før konferansen

Bedriften bruker et eventbyrå som hjalp til med booking og planlegging.
– Vi kontaktet opprinnelig Best Western Letohallen som vi har brukt en rekke ganger tidligere. På grunn av langtidsutleie der, ble vi tipset om dere, forteller Truls Aasterud, fra AASTERUD markedsføring, messer og event. Konferansen var en selgersamling for å markere et nytt år.

– En rask telefon og noen e-poster så var kontakten etablert. Vi fikk komme på en befaring, der spesielt møterommet og tilhørende lokaler ble gått igjennom.

Ønsker du å planlegge din neste konferanse? Kom i kontakt med vår rådgiver her.

– Valget falt på Best Western Plus Oslo Airport på grunn av en kombinasjon av beliggenhet, pris og kapasitet. Vi ble fulgt opp hele veien, og alle våre forespørsler og endringer ble raskt besvart.

Under konferansen

– Under velkomsten og innsjekkingen var de ansatte hyggelig og imøtekommende. Nøkkelkortene lå klare til alle 55 deltakerne, slik at det gikk raskt å sjekke inn hele gruppen. Møterommet var stort, lyst og praktisk. At det ble litt varmt utover dagen lot seg enkelt korrigere fra resepsjonen. Betjeningen ellers i resepsjon og konferansedelen var upåklagelig. De var tett på hele veien, hadde rask oppfølging, og var initiativrike.

– Vi gikk for konferanse med «full pakke», dvs både pausemat, lunsj og middag. Maten var god og rikelig.

– Alt i alt var det en positiv opplevelse å ha konferansen her. Hotellet er passe stort, og ligger sentralt tid med kort kjøretid fra vårt hovedkontor på Jessheim. At shuttlebussen stopper rett utenfor inngangsdøra gjorde det lett for våre mange tilreisende deltakere.

Les også: Slik kan en konferanse se ut hos oss.

Etter konferansen

– Vi fikk god oppfølgingen fra hotellet både før, under og etter konferansen. Dette er absolutt et hotell som vi vil vurdere ved et senere arrangement. Beliggenhet, pris, størrelse og hyggelig personale er kriterier vi legger vekt på, og her skåret Best Western Plus Oslo Airport høyt.

Best Western Plus Oslo Airport er et akkurat passe stort hotell. Stort nok til å ha flotte møtefasiliteter, og lite nok til at du føler deg «på fornavn» med de ansatte.