,

Hvordan få en vellykket konferanse?

Konferanse konferanserom møterom lokaler

-Det enkle svaret er; hva er formålet? En konferanse med et formål er alt du trenger til for å lykkes, svarer Salgsdirektør på hotellet, Tonje Relling Fjeld.

Finn formålet med konferansen

– En konferanse kan være så mangt og derfor er det viktig å finne ut hva hensikten er. Skal det holdes kurs, spises god mat eller skal dere være sosiale? Dette er viktig å vite slik at du får valgt det rette hotellet for deres behov, forteller Tonje.

Når hensikten og formålet er i boks er det viktig å vite hvor mange dere blir. Best Western Plus Oslo Airport spesialiserer seg på konferanser med 5-100 gjester.

Se våre konferanserom og book her.

Åpen og god atmosfære

– Vi er ikke det største hotellet på Gardermoen, og det prøver vi ikke å være heller, det er derfor viktig for oss å yte det lille ekstra for kundene og gjestene våre slik at de vil komme tilbake. Vi har også nettopp pusset opp store deler av hotellet og dette gjør at vi er enda bedre egnet til konferanse

– I tillegg har alle konferanserommene våre naturlig lys gjennom store vinduer. Disse kan selvfølgelig dekkes til for å få inn lite til null dagslys. Alle konferanserom er på samme plan hvor det er god plass til å møtes utenfor konferanserommene i fellesarealer, forklarer Tonje mens hun peker rundt i lokalet.

God mat og gode samtaler

Kurs, konferanser og møter kan ofte være energitappende. Det er tungt å sitte i flere timer og høre på foredrag eller diskutere og lære. Derfor kan det være ekstra motiverende med god og energirik mat. Over et godt måltid kommer ofte de gode og naturlige samtalene som bygger bedriftskulturen.

– En ting vi er ekstremt stolte av her på hotellet er det fantastiske kjøkkenet vårt. Kjøkkensjefen Lukasz lager utrolig god mat med lokale og kortreiste råvarer, forteller Tonje.

Tonje Relling Fjeld - sørger for best konferanse for deg

Stort eller smått – vi fikser det

På Best Western Plus Oslo Airport er det enkelt å booke konferanser og selskaper. Uansett størrelse på arrangementet fikser kjøkkensjef Lukasz god mat og av høyeste kvalitet til gjestene sine. Tonje sørger for at opplevelsen blir så smertefri som mulig og at dere får nyte deres opphold på Best Western Oslo Airport.

– Jeg håper at så mange som mulig har lyst til å komme til oss og få en ordentlig god kulinarisk opplevelse. Vi på Best Western Plus Oslo Airport er klare til å ta i mot gjester på det nyoppussede hotellet vårt, sier kjøkkensjef Lukasz.

Les om kjøkkensjefen som er fascinert av det skandinaviske kjøkkenet her.

Book konferanserom

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.