Hotelldirektøren som setter hotellet på kartet

-Vi skal ikke bare tilby deg en seng å sove i, vi skal være hotellet med den beste servicen på Gardermoen, forteller hotelldirektør Henning Megrund ved Best Western Plus Oslo Airport.

– Å få hotellet til å bli et naturlig samlingspunkt, ikke bare for de reisende, men også for lokalt næringsliv og lokalbefolkningen. Vi skal være det beste av de litt mindre hotellene på Gardermoen, slår hotelldirektøren fast.

Vi skal være det beste av de litt mindre hotellene på Gardermoen.

Henning Megrund, hotelldirektør.

Flere kokker, mindre søl

Med 25 år erfaring fra hotellbransjen er Henning godt kjent med hva som rører seg. Henning er egentlig utdannet restaurantkokk og så med en gang at restauranten hadde et stort potensiale, han ønsker derfor å sette hotellets restaurant på kartet.

–Det klør jo litt i fingrene etter å hjelpe til på kjøkkenet, med tanke på bakgrunnen min som restaurantkokk, men jeg klarer heldigvis å beherske meg. Kjøkkenpersonalet vårt er en gjeng med utrolig dyktige fagfolk som virkelig kan jobben sin, det hadde bare blitt søl om jeg skulle blandet meg inn, forteller Henning humoristisk.

Les også: Fascinert av det skandinaviske kjøkkenet.

Etter karrieren som kokk, kjøkkensjef og leder innen food & beverage, tok Henning skrittet videre i mer administrativ retning. I dag er han hotelldirektør ved Best Western Plus Oslo Airport.

–Som relativt fersk hotelldirektør har jeg laget meg en egen visjon for hotellet. Vi skal være det beste av de mindre hotellene på Gardermoen. Vi skal ha høy standard på konferanser, mat og drikke samt fasilitetene. Og kanskje viktigst av alt, kundeservice, vi skal se gjesten, utdyper direktøren.

Vi skal ha høy standard på konferanser, maten og fasilitetene. Og kanskje viktigst av alt, kundeservice

Henning Megrund, hotelldirektør.

–Det viktigste av alt er at vi skal være synlige og tilgjengelige for deg som gjest, der du befinner deg. Det som kanskje skiller oss fra de større hotellene er at våre ansatte har et bredere spekter med arbeidsoppgaver. Til og med restaurantpersonalet vårt skal ha kompetanse på å hjelpe til i resepsjonen ved behov.

Fornøyde ansatte gir fornøyde gjester

For å sikre at gjestene får et trivelig opphold eller en god opplevelse i restauranten har Henning en helt tydelig ledelsesfilosofi.

–For å skape et godt team må man hele tiden omgi seg med de rette folkene, og hente ut det beste i hver enkelt. Man trenger både de som tenker stort, samtidig som man trenger de som tenker på de små detaljene i det daglige. Det er denne miksen av folk som gir et godt kollegie og en god arbeidsplass.

–Å være en attraktiv arbeidsplass er utrolig viktig. Uansett om man driver hotell eller et bilverksted. Som leder må man være tilgjengelig, være der det skjer og vise interesse for dine kollegaer. Samtidig må man også kunne ta de vanskelige avgjørelsene når det er behov for dette. Jeg håper og tror at disse verdiene også smitter over på deg som gjest hos oss, utdyper direktøren.

Nyt oppholdet ditt. Kom gjerne bort for å slå av en prat med en av oss.

Henning Megrund, hotelldirektør