På terskelen til Oslo og kun 5 minutter unna verden finner vi Best Western Plus Oslo Airport. Det nyoppussede hotellet har en koselig og innbydende atmosfære. Det er tilpasset for alt fra konferanser, møter eller en hyggelig middag for to.

Kulinarisk opplevelse

På kjøkkenet møter vi kjøkkensjef Lukasz Malcher, med over 30 års erfaring i ryggen, har han tilberedt kulinariske fristelser fra alle verdenshjørner.

– Jeg har jobbet som kokk i 30 år, og har hatt mulighet til å jobbe i ulike land og lært mye fra de forskjellige kjøkkenene rundt omkring i verden. Jeg flyttet til Norge for å kunne oppleve og lære mer om det skandinaviske kjøkkenet, forteller Lukasz.

– Matlaging er livet mitt. Jeg har lagd mat så lenge jeg kan huske. Det å skape en matopplevelse, med unike smaker og presentasjoner er det jeg brenner for. Hver dag lærer jeg noe nytt om mat og smaker, det er det som gjør jobben min så fantastisk, legger Lukasz til.

Fokus på det lokale

Best Western Plus Oslo Airport fokuserer mye på det å bruke lokale leverandører og råvarer. Maten skal være fersk, kortreist og laget i sin sesong. Det betyr at menyen også er i konstant bevegelse.

– Det jeg elsker med å være kjøkkensjef her på Best Western Plus Oslo Airport, er at jeg har frie tøyler. Jeg kan utforske så mye jeg vil og lage en meny jeg er stolt av å presentere for våre gjester, forteller Lukasz.

Jeg lager alt fra bunnen, og med lokale råvarer. Det er jeg stolt av!

Kjøkkensjef, Lukasz Malcher

Lukasz tilbringer mye tid på kjøkkenet for å finne den perfekte kombinasjonen av smaker og den fineste måten å presentere rettene på.

– Vi har også fersk fisk hver dag. Det er veldig viktig for meg at de råvarene jeg bruker er ferske og kortreist. Jeg kjenner leverandørene våre og har et godt samarbeid med de. Det skaper også en trygghet for meg som kokk at jeg vet hva jeg får og hva jeg serverer mine gjester, sier Lukasz.

Meny etter sesong

Alle råvarer har en eller flere årstider der de er i sesong, som betyr at de er fulle av smak og best egnet for matlaging. Lukasz lager derfor sine menyer ut i fra hvilken sesong det er og hvilke råvarer som passer best til sesongen.

– Mitt fokus er jo alltid å ha de beste råvarene. Samtidig fokuserer jeg mye på hvilken årstid det er maten skal serveres. For eksempel på sommeren lager jeg mat som er lettere og friskere, som kylling med friske sprøe grønnsaker, og på vinteren er det mer rødt kjøtt og rotgrønnsaker som er i sesong, forklarer kjøkkensjefen.

Stort eller smått – vi fikser det

På Best Western Plus Oslo Airport er det enkelt å booke konferanser og selskaper. Uansett størrelse på arrangementet fikser Lukasz god mat og av høyeste kvalitet til gjestene sine.

– Jeg håper at så mange som mulig har lyst til å komme til oss og få en ordentlig god kulinarisk opplevelse. Vi på Best Western Plus Oslo Airport er klare til å ta i mot gjester på det nyoppussede hotellet vårt, avslutter Lukasz.

For booking av middag i vår Ala carte restaurant eller middag for grupper send mail til konferanse@bwosloairport.com.